In Spatele Camerei Foto

... O căsătorie este un semn divin ... pentru că un cuplu poate găsi pacea şi mulţumirea de care au nevoie atunci cand caldura dragostei a fost lasata între cei doi !
Eu, Adelak Photography, lucrez cu stil, eleganta, rafinament artistic, romantic si contemporan, vasta imaginatie in suprinderea momentelor cheie ....
Suntem specializati in special in imortalizarea Nuntilor deosebite , si lucram cu clienti noi sau fideli de mai bine de 7 ani. Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor pentru nunta voastra sau la faza de a alege o anume temă... Adelak Photography & Videography poate fi ghidul dumneavoastră in alegerea stilului de nunta. Doriti o nunta nostalgica, care sa va ramana ca amintire vesnica de neuitat ? Suntem ''Pentru'' stilul de nunta vintage/ modern/ classic , si dorim sa va oferim idei de nunta de la foste mirese / cupluri cu imaginatie pentru niste fotografii de epoca / look atemporal sau stilul dorit de dumneavoastra . . .
.... Oferim fotografii deosebite la evenimente precum : Nunti, Botezuri, sedinte foto in studio, sedinte foto outdoor , poze pentru clasele terminale (generala/liceu) de clasa a VIII-a sau a XII-a, Book fotomodele / Bebelasi / Familie.

De ce sa alegeti Adelak Photography pentru a captura memoriile dumneavoastra?
Iata de ce:

  • Ne implicam profund in fiecare si oricare dintre sesiunile ce le avem.
    • sesiune de foto cu noi nu este doar o sedinta veche facuta... este o noua experienta , fiecare sesiune este speciala in parte si reflecta personalitatea clientilor nostri.
  • Ne simtim mult mai bine stiind ca vreo 20 de ani de acum incolo va ve-ti uita din nou la aceste fotografii (amintiri), zambind.
  • Ne place ceea ce facem
  • Suntem trup si suflet pentru ceea ce facem
  • Iubim ceea ce facem
  • Iubim ceea ce facem
  • Iubim ceea ce facem

Acest Portfoliu este unic si indiferent de gusturile foto artistice, parerile sunt mereu impartite... de aceea va rog sa imi aduceti critici ori daca va place ceea ce vedeti, va invit sa urmati newsletterele si postarile viitoare.

Da-ti click Abonare la newsletter pentru abonare la Adelak.Photography.
Cv -ul meu in arta foto il mai gasiti si la adresa : www.adela-k.blogspot.com . Vizitati-ne si la adresa de Facebook

Filozofie

2005 – Tehniciana-Operator in Laborator fotografic.
Am interactionat cu foarte multi fotografi, si am inceput sa nu ma mai pot dezlipi de aparatul foto.
2008 – Am inceput sa imi deschid un blog cu diverse postari de evenimente. Lucrul este mai mult un hobby.
2012 – Incep sa devin cunoscuta prin participare la targuri si diverse evenimente .
Portofoliul de clienti s-a imbogatit destul de mult si am inceput sa refuzam clienti pt evenimente din cauza suprapunerii datilor.
2013- Un an productiv , frumos ,bogat in care am reusit sa facem investitii noi in aparatura,lentile, studio.
2014- Un an in care speram sa ne adresam unei clase de clienti cu pretentii mai ridicate, care doresc sa ne exploateze la maxim aptitudinile.

Echipamentul meu

Fotografa - Adelak.

Canonista... ... daca la inceput ma jucam cu un smena , in prezent am 2 Camere D-SLR CANON ful frame, dintre care unul folosit ca body principal si altul ca back-up . Dar imi doresc ,bineinteles ,ca si oricare alt fotograf pasionat de fotografie, mereu ceva nou... nu ne este suficient niciodata ce avem in dotare.echipamentul meu vi-l pot prezenta mai jos in cateva imagini:

echipamentechipament
echipament

In plus diverse echipamente de studio .