03.01.2018. tipsuri pt a gasi fotograful dorit...

A găsi Fotograful care sa se potriveasca stilului dvs. ...

Unul dintre lucrurile cele mai importante care le-am aflat având contact cu mai multi fotografi este că pentru a găsi un fotograf care se potriveşte stilului dorit este nevoie de o sedinta foto de relaxare inainte de casatorie .

Eu chiar nu pot sa subliniez acest lucru suficient de mult, dar chiar este important. Există o mulţime de fotografi care tind să uite că acest lucru este important si, la eveniment, uita sa mai fie atenti la detalii si la dorintele celor pozati... asa ca vă sugerăm să încercaţi să găsiţi un fotograf de care sa ştiţi ceva mai multe despre el, ca sa fiti siguri că se va potrivi cu personalitatea dvs ca si cuplu, si care va asculta cu adevărat gândurile şi ideile voastre.
La prima întâlnire cu fotograful, sunt câteva întrebări mai jos pe care aţi putea să aduc le aduceti in discutia cu ei atunci când acestia va prezinta portofoliul lor (pe care sper că il au, e ok si un blog www.adela-k.blogspot.com ) :

 1. 1. De ce aţi ales aceste locaţii diferite pentru fotografiile pe care mi le aratati si ce au avut acele locuri in comun cu cuplul (acest lucru va arăta interesul lor pentru cuplurile, spre deosebire de arta) ?
 2. 2. Aveti multe locaţii diferite care nu vă permit să pozati si cat de deschisi sunteti pentru unele brainstorming înainte de a merge afară şi de a începe shootingul (acest lucru va arăta dorinţa de a fi flexibili, astfel încât să puteţi învăţa stilul reciproc) ?
 3. 3. Cum veţi găsi în mod normal, clienţii dvs.? Sunt menţionati (acest lucru vă va spune cât de mulţumiţi clienţii lor au fost - referrali mai multi si satisfacţie ) ?
 4. 4. Câti dintre clienţii dvs. foto de la evenimentul Logodna ajung sa va solicite pentru a poza mai departe la nunta lor, mai departe(Mai multe angajamente care se transformă în muguri de nuntă înseamnă clienţi mai fericit) ?
 5. 5. Pot vorbi cu unul dintre clientii dvs. recent mulţumiţi (E întotdeauna bun pentru a verifica o referinţă sau două) ?

De asemenea, am constatat că este bine, sa ii propui fotografului sa va intalniti intr-un restaurant pentru a lua cina sau o cafenea la o citronada :), astfel încât să puteţi obţine cu adevărat o mai buna relaxare si buna dispozitie pentru dvs. cat si pentru ei. Acest lucru ar putea părea maret pentru obtinerea de fotografii bune si de mare calitate, dar daca esti spargator de pusculite şi nu vrei sa aloci suficient timp pentru a le obţine, atunci ar trebui să o faci cu ajutorul unor prieteni, pentru a nu lua decizii gresite.

... O căsătorie este un semn divin ... pentru că un cuplu poate găsi pacea şi mulţumirea de care au nevoie atunci cand caldura dragostei a fost lasata între cei doi !
Atunci cand incepeti planificarea nuntii, unul dintre cele mai bune moduri de a incepe acest lucru este sa incepeti sa vizualizati cum alte cupluri si-au planuit ziua nuntii.
Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor sau in faza de a alege o anume temă, noi suntem ghidul dumneavoastră la stilul de nunta. Doriti o nunta nostalgica? Suntem pentru ... stilul de  nunta vintage si dorim sa va oferim idei de nunta de la foste mirese cu imaginatie pentru niste fotografii de epoca. . Cautati sa tintiti pentru un look atemporal? O nunta in stil classic sigur va fi pe placul dumneavoastra. Primavara este sezonul nuntilor dar asta nu inseamna ca nunta ta nu poate fi unica.
Lucram cu stil, eleganta, rafinament artistic, romantic si contemporan, vasta imaginatie in suprinderea momentelor cheie ....
O echipa profesionala dedicata in servicii oferite la Nunti, Botezuri, Sedinte Foto In Studio, Sedinte Foto In Aer Liber In Locuri Parasite De Lume, Obiecte De Natura Publicitara .

Arhiva Stiri

01.01.2018. Locuri libere Nunta!

Aici puteti verifica disponibilitatea locurilor libere pentru nunta anul acesta si 2015. [...]

01.01.2018. Stilul dorit la Nunta !

Fie că sunteţi la stadiul de alegere a culorilor sau in faza de a alege o anume temă, noi suntem ghidul dumneavoastră la stilul de nunta. [...]

02.01.2018. Pregatiri si curatenie intre portofoliile din anul trecut

Luna ianuarie este dedicata targurilor si curateniei pe hard. [...]

03.01.2018. 50 ‘Must Have’ Wedding Photography Shots

 • Printre puţinele ocazii la care am fost rugata să merg la nunti ca invitata, Intotdeauna am găsit antiplictiseala sa creez o listă cu cei mai buni fotografi pe care am vrut sa ii iau iau zilnic la analizat. Am constatat că fiecare cuplu stabileşte o listă cu câteva locatii preferate, nu numai "unde" au vrut fotografii, dar şi unele diferite combinaţii ale "Noilor Trenduri de Nunta'' pe care si le-au dorit sa le aplice in fotografiile lor, acestea fiind de mare ajutor.
  Nu e nimic mai rău decât constatarea la sfârşitul zilei şi realizarea că nimeni nu a luat o imagine cu mătuşa Katy, si că ai doar un singur set de fotografii compus din parinti .. mireasa si mirele, şi aproape deloc din restul familiei!

 

Deci recomand acesti "pasi de capturat" momente esentiale la o nunta :

Pregatiri - Mireasa & Mire

  1. Rochia - agăţata sau intinsa
  2. Fereastra care da spre coltul de Nord -Mireasa care se confruntă pe fereastră cea mai nordica
  3. Mireasa merge în jos pe scări
  4. Mireasa privind (in fereastră sau uşă)
  5. Domnisoara de onoare si mama Miresei - Momentul imbracarii
  6. Mireasa Aplicarea inchiderii la spatele rochiei
  7. Mireasa este aranjata si coafata cu fixativ de par
  8. Tatăl miresei & Best Man - Ataşarea la miri la rever a Boutonnièrelor
  9. Mirele isi verifica ceasul
  10. Mirele cu Domnisorii de onoare & Părinţi
  11. Mireasa cu domnişoarele de onoare & Mamele
  12. Mireasa cu Mama şi Tatăl (de asemenea, bunicii)
  13. Mirele cu Mama şi Tatăl (de asemenea, bunicii)
  14. Mireasa in limuzina- Mirele in limuzina
  15. Mireasa & Mirele - Ieşirea din limuzina (mireasa fiind ajutata)
  16. Mirele asteapta la altar
  17. Biserica Wide Shot (cu şi fără vizitatori)
  18. Mireasa merge singura pe un culoar (Front Side Profil &)
  19. Tatăl dand mireasa
  20. Mirele peste umăr suprindere in poza. de mireasa (Vis & Versa)
  21. Maini stranse ale- mirelui şi mireasei
  22. Mireasa & Mirele Kiss
  23. Mireasa & Mirele plecand din Biserica (Primirea Line)
  24. Mireasa & Mirele - poza cu amandoi in Limuzina
  25. Primirea la sala de petrecerei , Halla, poza si de afara
  26. Poze cu Alimente (Cocktail ore, Bauturi, etc)
  27. Poza la fiecare masă plină de vizitatori
  28. Fotografii cu Mireasa & Mirele cu & fără familie
  29. Mireasa si mirele Portrete
  30. Mireasa & Mirele cu domnişoarele de onoare şi Domnisorii
  31. Mireasa şi Portretele mainilor & Inelul mirelui
  32. Primul Dans
  33. Dansul Mireasei & Tatăl
  34. Dansul Mirelui & Mama
  35. Aruncarea Buchetului
  36. Aruncarea de catre mire a curelei sau a cravatei
  37. Taierea Tortului, mireasa si mirele se servesc reciproc
  38. Diverse Invitatii dansand
  39. Mireasa & Mirele Posibilitati de servire unul pe altul
  40. Cel mai bun Domnisor & Domnisoara de onoare Toast / Discurs
  41. Mireasa & Mirele Toast / Discursuri
  42. Detalii la obiecte decorative din centru & flori / Decoratiuni
  43. Semnături ale cartii de oaspeti
  44. Copiii mici Dansand cu Mireasa & Mirele
  45. Parintii Mireasei & Mirelui dansand (Bunici Mai multe)
  46. Veneţiene Fotografii ore (de cafea, inghetata, etc)
  47. Mireasa & Mirele dand favoruri ale nuntii
  48. Mirele Acorda Haina sa Miresei
  49. Mireasa & Mirele "Just Married" - Autovehicul de conducerevin faza de Plecare
Ce alte fotografii "trebuie să aibă" o nunta ? aţi adăuga la lista si altceva ? Sunt sigur că între noi am putea adăuga încă 50 sau aşa!

[...]

04.01.2018. Fotografia de Nunta

Ne combina o dragoste sinceră de fotografie, nunti si oameni, si cupluri noastre ne spun că aceasta straluceste prin intermediul nostru in fotografie de nunta.Scopul nostru fotografie de nunta este de a capta esenta de ziua nuntii tale. Stilul nostru de fotografie este influenţat de foto-jurnalism, cu toate acestea, facem amestec într-un amestec de relaxat, fotografie ridicate şi orice portrete formale de nunta pe care aveţi nevoie.  [...]

05.01.2018. Albume de Nunta

Avem tendinta de a lucra cu cei mai buni "maestrii", producători de album de nunta, dacă doriţi. [...]